MATINS DE JOC

«L’INFANT NO JUGA PER APRENDRE PERÒ APRÈN PERQUÈ JUGA» -J.PIAGET 

El projecte Matins de joc neix al 2017 amb la voluntat d’oferir un espai de joc lliure i de socialització en el marc de l’educació lliure i  respectuosa.  

En  aquest espai acompanyem a infants d’entre 0 i 4 anys d’edat. Cuidem i acollim les necessitats de cada infant en un ambient càlid i segur. Treballem sota les influències de les corrents pedagògiques d’Emmy Pikler i Rudolf Steiner.

A MATINS DE JOC els infants fan del joc la seva principal activitat. A través del joc lliure despleguen les seves capacitats i habilitats. Tenen l’oportunitat de fer i ser des de el seu propi desig, el seu JO intern. Deixem espai i temps perquè els infants puguin recórrer les seves etapes de desenvolupament, al seu ritme. Acompanyem els seus processos amb cura, respecte i amor. 

Per nosaltres és molt important la presència i la mirada atenta i observadora de l’adult que acompanya als nens i nenes i és per aquest motiu que treballem amb grups d’infants molt reduïts. La nostre ràtio és d’entre 4/5 nens@ per adult.

«El verbo jugar sólo se puede conjugar con el verbo dejar» Nufert.

A %d blogueros les gusta esto: