LA VEU DE LES FAMÍLIES

A la Milana les famílies JUGUEN un paper molt important i present. Les famílies tenen veu i les escoltem. Ens agrada compartir, acollir i acompanyar-los en els diverses processos i etapes per els que passaran els seus fills i filles. És important establir relacions de confiança i d’amorositat entre la família i les persones que acompanyem.

Perquè això pugui passar proposem espais de trobada comunitaris on les famílies es poden sentir abraçades i arropades en la criança dels seus fills i filles. La relació que establim amb les famílies és oberta, de proximitat on la comunicació és sincera.

I com la seva opinió és molt valuosa per nosaltres, volem compartir-la:

TESTIMONIS

Família M.P

“La Milana és la peça que faltava a la nostra família perquè acabes de ser rodona, GRÀCIES ANABEL, per crear aquest espai tant bonic per acollir famílies boniques.»

Família F.S

«La Milana és com una segona família per nosaltres. El tracte és immillorable tant amb els nens i nenes com amb les famílies. L’Helena hi va molt feliç.

Recordo quan vem començar, als 10 mesos, que va ser un procés difícil tan per ella com per mi, però l’acompanyament, la calidesa, la cura, la tendresa, l’empatia i la mirada de la Milana van fer que ho poguéssim viure des d’un lloc de pau i creixement . Us estem infinitament agraïts.»

Família P.B

“La Milana per nosaltres és com una habitació més de la nostra llar. On el nostre fill creix i és acompanyat amb amor, respecte i tota la cura que necessita. 

Un espai on nosaltres, com a família, ens sentim acompanyats, escoltats i segurs. Només podem dir GRÀCIES per ser com sou equip la Milana.»

Família S.B

«Trobar La Milana va ser literalment el nostre miracle quan vam arribar a Sant Feliu. L’Ivette tenia 21 mesos quan va començar i vam poder fer l’adaptació respectuosa amb la que sempre haviem somiat quan ens plantejavem portar-la a un espai com aquest. Ara ja fa més d’un any que tota la família gaudim de l’experiència milanera i al setembre començarà també la petita de la casa. La Milana es exactament allò que buscàvem i veure com gaudeix cada dia, aprèn, experimenta i es ella mateixa es el millor regal. Gràcies Anabel i gràcies equip, sou meravelloses»

L’educació respectuosa no ha de ser una opció única per l’infant, és una oportunitat per tota la família.

A %d blogueros les gusta esto: